Het bedrijf

De Koningh Medical Systems (DKMS) ontwikkelt hightech mechatronische instrumenten en systemen voor de medische markt. DKMS is een flexibele en klantgerichte partner voor OEM-bedrijven en hoogwaardige R&D organisaties. Door onze expertise in te schakelen, kunnen onze klanten zich volledig richten op onderzoek en de verkoop van hun producten.
 
Geschiedenis
Het kantoor van DKMS met gecertificeerde productie faciliteiten is gevestigd in Arnhem. DKMS startte meer dan honderd jaar geleden als instrumentenfabriek in Arnhem. Vanaf 2000 groeit DKMS door een duidelijke focus op verschillende competenties. Zo biedt DKMS haar medische klanten specialistische know-how in de fijnmechanica, optica en elektronica.
 
Team
De Koningh Medical Systems heeft een klein team van circa dertig technisch opgeleide werknemers. Onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd om bij te dragen aan ontwikkelingen in de medische markt. Ze zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en gewend kennis en kunde te delen. Flexibiliteit is een van de kernwaarden van ons team: dankzij deze instelling kunnen wij onze klanten daadwerkelijk werk uit handen nemen en innovatieve medische instrumenten leveren.
 
De Koningh Advanced Technology
Sinds 2010 heeft DKMS een zusterbedrijf: De Koningh Advanced Technology (DKAT). Ook DKAT is gespecialiseerd in het vervaardigen van high-tech mechatronische producten. DKAT heeft een focus op andere dan de medische markten. DKAT werkt onder andere voor laboratoria en voor bedrijven in de semiconductor- en automatiseringsbranche.